Стълби и системи скелета

Стълбите са изработени от европейски производители с доказани качества на пазара, притежаващи ISO сертификати. Предлагат се различни стълби за различни нужди. Видовете стълби са: дървени стълби, двустранни алуминиеви стълби, професионални алуминиеви стълби, сгъваеми стълби, домакински стълби. За клиентите които търсят решение в строителството са подходящи професионалните алуминиеви стълби, двустранните алуминиеви стълби и сгъваеми стълби, а за клиентите които търсят работа за дома и ремонти препоръчваме домакински и дървени стълби.

Например предимството на сгъваемите стълби е че са удобни и пестят място при съхранение. Дървените стълби са идеално решение за домашна работа и ремонти.
Двустранните алуминиеви стълби се предлагат с различни височи и с възможност за качване от двете страни.

Под внимание за избора на стълба се вземат работната височина, приложението и, както и натоварването върху нея. Не по малко важно са сигурността и надежността на стълбата.

Ако не намирате вашата стълба в изброените ще направим всичко възможно да ви я осигурим.

Скелетата са изработени от алуминий, важни характеристики при избора на скеле са работната височина от която се нуждаете, броя хора с общо тегло, които ще работят на платформата на скелето, височина на скелето. Предлагат се със различни аксесоари и допълнително обезопасяване чрез тях (опорен крак и противотежести). Скелетата са изпитани и сертифицирани от оториризирани организации.

За повече информация или поръчка

Моля обадете се на посочения телефон или попълнете контактната форма